Är du ute efter något spektakulärt för din brynsminkning? Den krämiga, vattenfasta och exakta Nanobrow Eyebrow Pomade är definitionen av perfekta ögonbryn utan att du behöver göra några korrigeringar under dagen, hela tiden! Fyll i dina bryn med färg, ge dem den önskade formen och rita ytterligare hårstrån om det behövs för att dölja eventuella ojämnheter.

nanobrow pomada för ögonbrynsstyling

Nanobrow Eyebrow Pomade – den perfekta pomaden för ögonbrynssminkning

Denna brynpomade är en unik sminkprodukt. Ingen annan produkt är så här heltäckande och samtidigt formbar! Med denna produkt får du vackra ögonbryn där varje linje skapas med högsta precision. Känner du redan till Nanobrow Eyebrow Pomade? Det är en utmärkt, exakt och stärkande pomade med en krämig konsistens som ger glans, kartlägger dina bryn och fyller i dem med en välpigmenterad färg. Eventuella luckor kommer att täckas helt och du kommer att kunna rita ytterligare hårstrån för att göra dina bryn synligt tjockare. Säg adjö till tunna ögonbryn och bristfälligt smink! Den här brynpomaden garanterar trevlig och enkel styling av brynen utan att du behöver göra några ändringar under dagen. De tre vackra nyanserna ger ett ljuvligt, naturligt slutresultat.

Nanobrow Eyebrow Pomade – gjord för alla typer av ögonbryn!

Du kommer att älska den oavsett hur dina ögonbryn ser ut: smala, nästan osynliga eller buskiga och rufsiga. Nanobrow-produkten är det rätta valet om du vill ha framhävda och uttrycksfulla ögonbrynsbågar som ramar in ditt ansikte. Den hjälper dig att skapa en felfri brynsminkning utan att du behöver använda andra produkter!

Nanobrow Eyebrow Pomade -vattentät ögonbrynspomada
Finns i färger:  

En uttrycksfull look eller en diskret sminkning?

Pomaden har en tjock konsistens som säkerställer fullständig täckning och en djärv look. Dock är det värt att veta att den också passar utmärkt för att skapa en mer diskret vardagssminkning, särskilt om dina egna ögonbryn är rätt tjocka men glesa. Du kommer också att ha nytta av att använda den om du inte gillar formen på dina ögonbryn – med pomaden kan du skapa tunna hårliknande linjer som resulterar i synligt tjockare ögonbryn.

Nanobrow Eyebrow Pomade – en ombre-effekt på brynen

Visste du att Nanobrow Eyebrow Pomade är en utmärkt produkt för att skapa en ombre-effekt på ögonbrynen? Det enda du behöver göra är att välja en nyans och använda mindre produkt på de inre delarna av brynen och mer på de yttre delarna.

Om du gillar professionella sminkresultat kan du använda två nyanser av Nanobrow Eyebrow Pomade (en ljusare och en mörkare) och blanda ut dem i den mittersta delen av ögonbrynsbågen. Pomaden finns i några olika färgvarianter som passar bra ihop med varandra.

En långvarig effekt för brynsminkning

Om hållbart smink är viktigt för dig och du vill att det ska vara perfekt under alla omständigheter, i simbassängen, under ett träningspass, etc., så är Nanobrow Eyebrow Pomade något för dig eftersom den är helt vattenfast! Den håller hela dagen utan att kladda eller försvinna.

Nanobrow Eyebrow Pomade – enkel applicering, enkel sminkning

Smink för bryn behöver inte vara jobbigt eller tidskrävande! Den unika pomaden med en förfinad formula hjälper dig att sminka dig på mindre än några minuter! Hur gör man det? – Skopa upp en liten mängd av produkten på en borste och rita en kontur runt ögonbrynen för att skapa en perfekt form. Fyll sedan i brynen med den färg du har valt. Använd den precisa spoolie-borsten som följer med setet – platt, liten och vinklad.

pomada för ögonbrynsstyling