Smulas sönder din mascara och flagnar bara några timmar efter appliceringen? Det visar sig att det inte bara är ditt problem. Detta är ett vanligt problem för många kvinnor runt om i världen. Ögonfransar som klistrar ihop eller mascara som kladdar lätt kan förstöra hela din sminkstil. Ingen kvinna måste dock acceptera detta. Det är dags att upptäcka den senaste pålitliga rankningen av de bästa mascarorna!

Hur väljer man den perfekta mascaran

Mascara – en lösning för varje kvinna!

Mascara är en av dessa produkter som är bokstavligen skapade för varje kvinna. Man kan inte säga detsamma om till exempel semipermanenta fransförlängningar, vars effekter inte går att ändra på länge. Det är därför kvinnor bryr sig så mycket om att hitta den perfekta mascaran.

Visst ska det ge exceptionella resultat, och dessutom ska det hålla i flera timmar oavsett om du är på jobbet eller på fest.

Men finns det verkligen en sådan mascara? Det visar sig att ja, det gör det! Men du måste veta hur du hittar den…

Bästa 4 mascaror – dessa produkter kommer säkerligen att bli en hit!

Skönhetsmarknaden bokstavligen har ett oändligt utbud av mascaror. Samtidigt förtjänar inte alla produkter din uppmärksamhet.

Följande rankning inkluderar endast de som, enligt åsikter från sminkentusiaster, har en chans att bli en oneklig hit. Så det är dags att lära känna dem bättre och kanske till och med testa dem.

1. Nanolash mascara

Det kan finnas bara en stormästare, eller hur? Det visar sig att i fallet med den här rankingen – det är Nanolash mascaran! Produkten kommer från ett välkänt och välrenommerat varumärke som aldrig har gjort sina kvinnliga följare besviken.

Nanolash mascaran är extremt långvarig. Den flagnar inte av eller smulas sönder under hela dagen. Det kladdar inte heller när det utsätts för fukt, så kvinnor kan framgångsrikt använda det på en vinterresa.

Produkten kommer även med en perfekt formad borste. Den är gjord av högkvalitativ silikon och den åtskilda fransarna exakt utan att lämna några klumpar. Även kvinnor med hängande ögonlock har inga problem att nå de korta fransarna i ögonvrån.

OBS!: När du besöker varumärkets hemsida kommer du att märka att du kan välja mellan följande produkter:

Denna sort säkerställer att du kan passa mascaran till dina individuella behov perfekt!

2. Lashcode Mascara

På andra plats har vi ytterligare en utmanare till den bästa mascaran. Det handlar om den förlängande och förtjockande Lashcode Mascara. Denna produkt fick också extremt positiva recensioner från de flesta användare.

Lashcode Mascaras borste gör appliceringen till ett sant nöje. Den är välformad och gjord av silikon, och den kan nå även de minsta fransarna. Dessutom är Lashcode Mascara också långvarig. Användarna klagade inte på att det i slutet av dagen började slita eller smulas sönder.

Du ska veta att denna mascara teoretiskt sett inte är vattenfast. Ingen användare påstod dock att den började kladda när den kom i kontakt med fukt.

3. Clarins Be Long Mascara

Clarins Be Long Mascara är en förlängande mascara. I teorin är det tänkt att det ska göra fransarna långa och vackert definierade. De flesta användare förnekar inte dessa effekter. Samtidigt är det uppenbart att denna produkt har vissa nackdelar.

För att börja med de positiva aspekterna, kännetecknas borsten av en ganska bra form. Staven är avsmalnande i änden vilket ska göra det lättare att använda det. Men onekligen är hållbarheten hos denna produkt är tveksam. Många användare pekar på att de märkte att mascaran flagnade och smulade sönder i slutet av dagen. Dessutom, när den utsätts för fukt, smetar ögonlocken och lämnar fula rester.

4. Maybelline Great Lash

Rankingen inkluderar även en apoteksprodukt. Maybelline Great Lash är en mascara som verkligen sticker ut med sin ljusa, färgglada förpackning. Det finns heller inga större klagomål på effekterna som kan uppnås med denna mascara.

Samtidigt verkar borsten vara problemet tillsammans med produktens livslängd. Själva borsten har ganska grova borst vilket gör det lite problematiskt att nå fram till kortaste fransarna. När det gäller dess hållbarhet är den å andra sidan också mycket tveksam. Användarna rapporterade att bara några timmar efter appliceringen började mascaran att smula sönder.

Ranking sammanfattning

Hur väljer man den perfekta mascaran? Tja, det är värt att titta på listan ovan. Mascarorna som ingår i den, särskild Nanolash mascaran, kommer säkerligen inte som en besvikelse.

Kvinnor bör tänka på vad de bryr sig mest om när de använder mascara. På så sätt borde det vara mycket lättare att välja den perfekta.