Ögonfranslyft och laminering blir en alltmer populär behandling i salongen. Även tjejer med mycket korta fransar kan njuta av att lyfta och böja ögonfransar tack vare processen, som inte kräver något annat än användningen av lämpliga formler. Vad är franslyft, hur lång tid tar franslyftprocessen och är det möjligt att göra franslyft hemma? Nedan hittar du franslyftsatser som gör det möjligt.

Vad är ett ögonfranslyft och är det värt att göra hemma?

Vad är franslaminering? Vad innebär behandlingen? Huvudsyftet med processen är att reparera och ge näring åt ögonfransar. I allmänhet görs laminering tillsammans med franslyftning. Det senare är metoden som går ut på att lyfta fransar. Eftersom det görs genom att ändra keratinbindningarna inuti håret, varar effekten i upp till 8 veckor.

Även om ögonfranslyftning och laminering inte är invasiv, rekommenderas det att göra det på pålitliga skönhetssalonger. Samtidigt visar det sig att vi kan utföra behandlingen hemma utan bekymmer. Allt vi behöver är en pro franslyftsats som garanterar resultat på salongsnivå.

När du handlar ett franslyftsats måste du se till att det innehåller alla viktiga produkter, silikonstavar och applikatorer så att du inte behöver köpa några extra saker. Lyckligtvis erbjuder fler och fler kosmetiska märken allt-i-ett alternativ och du kommer att stöta på många DIY ögonfranslyftsats som har allt.

Vad som finns inuti satsen spelar lika stor roll som effektiviteten hos de medföljande formlerna samt om de är säkra för ögonområdet. Helst bör en sats också låta oss utföra några lamineringar så att vi inte behöver köpa om för ofta. Nedan hittar du en rankning av de mest populära satsen för ögonfranslyftning och laminering hemma. De flesta av dem används också av proffs.

Eyelash Lift Kit – Ranking av de mest populära satsen

För att få den sensationella fransstilen utan salongsbesök måste du först hitta ett franslyftsats. Rangordningen av toppsatser kommer säkert att hjälpa varje kvinna att få rätt alternativ. Listan visar innehållet i en viss uppsättning, deras effektivitet och den tid som den franslyftande effekten varar.

1. Eyelash Lift and Lamination Set – Lash Lift Kit från Nanolash

nanolash lash lift kit

Lash Lift Kit är en DIY franslamineringsats från Nanolash. Varumärket hjälper kvinnor att få en vacker och hälsosam ögonbåge genom att återfukta fransarna och ge dem den bästa formen. Varför är denna franslyftsats värt att testa? Den separerar och ger näring åt fransarna så att de ser helt nya ut. Själva applikationen är väldigt enkel.

Nanolash förser oss med allt som är nödvändigt för att utföra behandlingen hemma, det vill säga både formler och tillbehör. Satsen innehåller franslyftlim, 10 paket aktiverande lösning, 10 paket neutraliserande lösning, 10 paket keratin boost, 3 par silikonstavar (du kan klippa dem så att de passar dig bäst) och 3 stycken franskammar för att försiktigt lyfta fransar med. Tillbehören är återanvändbara medan satsen räcker till 10 franslyftbehandlingar.

Efter att ha använt Lash Lift Kit från Nanolash kommer du omedelbart att få längre fransar, böjda och lyfta ögonfransarna och njuta av effekten i upp till 8 veckor! Det är möjligt tack vare hydrolyserat keratin, lanolin och andra aktiva ingredienser. Vad som är viktigt är att satsen inte bara passar för franslyft hemma – det kan också användas på professionella skönhetssalonger.

2. Elleebana Lash Lift – startsats för ögonfranslyft

Med denna franslyftsats kan vi göra till och med 60 behandlingar, vilket gör det till ett bra alternativ för professionella skönhetssalonger. Ett sådant nummer är endast möjligt när franslyft utförs en efter en. Med andra ord, Elleebana franslyftsats kommer inte att hålla dig så mycket när du använder det hemma. Det räcker till 15 DIY franslyftsbehandlingar.

För en DIY franslyftsats är det ganska dyrt, jämfört med andra satser på marknaden. Detta gör det till ett mer populärt val bland fransstylister.

När det kommer till effekterna du kan uppnå med den, så inkluderar de betydligt böjda ögonfransar, även om dina fransar är korta. Det som utmärker satsen är att alla dess delar också kan köpas separat – om du bara får slut på aktivatorn eller neutralisatorn kan du enkelt köpa bara en produkt.

Utöver ovan nämnda kosmetika innehåller satsen även: lim med borste, silikonstavar, metallapplikator, en skumborttagare samt en borste och bruksanvisning. En av de största fördelarna med denna uppsättning är att den möjliggör mycket snabb applicering. Som ett resultat tar lamineringen bara 20 minuter, medan det normalt tar cirka en timme.

3. RefectoCil Eyelash Lift – en sats för varaktig ögonfranslyft

Ultrasnabb franslaminering? RefectoCil Eyelash Lift sats gör det möjligt. Liksom det tidigare satsen låter det dig utföra behandlingen på extremt kort tid. Allt tack vare den speciella formeln av Lashperm och neutralisator, som ger fantastiska resultat på bara 13 minuter. De innehåller kollagen och cystein.

Utöver nämnda produkter innehåller satsen från RefectoCil 3 par silikonstavar (S, M och L), en flaska lim med en ny formel, en ögonfranslyftare, samt två miniskålar för kosmetika och två borstar. Alla produkter kommer i en snygg sminkväska för enkel förvaring. Detta set håller länge. Det tillåter dig utföra så många som 36 behandlingar.

Många kvinnor tycker att det är en fördel att franslamineringsstavarna som medföljer satsen kan användas upp till hundra gånger. Detta uppskattas särskilt av professionella kosmetologer, som använder setet för att utföra franslyft och laminering för sina kunder.

Att använda RefectoCil Eyelash Lift ger dig chansen att uppnå märkbart längre och tjockare ögonfransar. Med rätt applicering kommer fransarna att lyftas perfekt hela vägen från rötterna.

4. Fleeky Lashlift Kit

Fleeky Lashlift Kit startsats kommer att fungera bra för att utföra ett franslyft hemma. Den innehåller två påsar av en Lash Lift-formel, ett par silikonstavar i storlek S och ett par silikonstavar i storlek M. Varje påse innehåller tillräckligt med produkt för 2 appliceringar och måste användas inom 24 timmar efter öppnandet. Till sista innehåller satsen lim, två ögonfransborstar, fyra appliceringsplockar och två kammar.

Fleeky Lashlift Kit är en komplett produkt som låter dig utföra lamineringen och njuta av effekten i cirka sex veckor. Det kommer till ett relativt lågt pris, men det bör påpekas att det bara håller i 2 till 4 behandlingar.

När det gäller franslyftsats från Fleeky är en fördel att formlerna den innehåller är veganska och dessutom har de inte testats på djur. Eftersom det finns två storlekar av silikonstavar i den kan behandlingen utföras oavsett hur långa dina ögonfransar är. Detta beror på att stavarna lätt kan justeras för att passa dina behov.

Hela satsen kommer i en estetiskt tilltalande kartong, så det passar väldigt bra som present också. Detta sats låter dig ge dig själv eller någon kär en spektakulär blick.

5. Thuya ögonfranslyftsats

Franslyft och laminering med resultat i upp till 8 veckor? Detta är möjligt med hjälp av satsen från Thuya. Produkterna som ingår i den låter dig lyfta dina ögonfransar hemma, och effekten varar från 6 till 8 veckor. Under denna tid är fransarna mycket mer böjda och ser mörkare ut.

Thuya ögonfranslamineringskit innehåller tre produkter – permanent gel, neutraliseringsmedel och lim – alla med en kapacitet på 15 ml. Dessutom innehåller franslamineringssatsen från Thuya silikonstavar och en trähacka. Silikonstavar finns i storlekarna S till L, medan standardsatsen innehåller stavar i M-storlek.

Fördelen med satsen är att det gör att du kan böja dina ögonfransar, men också att räta ut även ostyriga ögonbryn. Så man kan säga att detta är en 2-i-1 produkt. Allt tack vare gelén som innehåller tioglykolsyra. Det är ett ämne som löser upp keratinbindningen i håret (på ett säkert sätt förstås), så att du kan ge det önskad form.

6. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Detta franslamineringskit kommer att fungera bra för dem som vill använda det hemma för den första gången, såväl som för proffs som redan har utfört många av dessa behandlingar. Den innehåller allt som behövs för denna uppgift.

Förutom specialprodukter för att fixera den givna fransformen, innehåller MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit mascarastavar, speciella lamineringsborstar, en lyftplock och silikonstavar. Ögonlappar ingår också.

Efter lamineringen med satsen från Miya, lyfts ögonfransarna vackert, vilket gör det onödigt att använda en fransböjare alls. Formlerna som ingår i sats är rika på keratin, som hjälper till att ge näring och förstärka ögonfransarna samtidigt som de behåller en naturlig look. Men effekterna varar i allmänhet bara upp till 6 veckor.

7. Sats för franslyft och brynlaminering Protein Reconstruction System Zola

En sats för att laminera ögonfransar hemma behöver inte alls likna de som används av professionella franskonstnärer. Vissa märken är medvetna om att det finns kvinnor som bryr sig om enklast möjliga applicering av lamineringsprodukter. Zola är ett exempel.

Brow & Lash Protein Reconstruction System består av bara tre produkter. De kommer i bekväma flaskor. Var och en av dem är dessutom märkta med formelns namn och nummer, så att användaren inte blir förvirrad över vilken ordning de ska appliceras. Steg 1 är Protein Strong Lifting, steg 2 är Protein Fixer, medan steg 3 är Protein Care.

Med denna sats för franslaminering utförs behandlingen på ett annat sätt än det vanliga. Här limmas inte silikonstavar på ögonlocken. Produkterna appliceras på liknande sätt som primer eller mascara med en rund borste. Som tillverkaren hävdar kan franslaminering gjord med kitet ge synliga och varaktiga resultat.

Domen: hemmafranslamineringssatser

Vår ranking avrundade de bästsäljande, mest populära och topprankade franslyft- och lamineringssatserna. När vi skapade den här listan utvärderade våra experter hundratals kundrecensioner och betyg för att begränsa de bästa franslamineringssatserna för ett brett spektrum av behov och preferenser.

Oavsett om du är ny med franslyft eller om de är en av dina favorita behandlingar, är det viktigt att välja det bästa sats för att matcha dina behov och förväntningar.