Ögonfranslyft är en av de behandlingar som blir alltmer populär. I slutändan utförs det i skönhetssalonger av professionella fransstylister. Men varumärket Nanolash har beslutat att möta förväntningarna hos moderna kvinnor. Nanolash Lift Kit låter dig utföra ögonfranslaminering hemma. Hur man gör det?

Lash lift med Nanolash kit

Lash lift med Nanolash kit – vad innehåller satsen?

Varumärket Nanolash är välkänt för de flesta kvinnor. Den har producerat fransvårds- och stylingprodukter under en längre tid. Nanolash Lift Kit är dock en produkt som omkastade skönhetsmarknaden helt och hållit och förändrade kvinnors syn på ögonfranslyft behandling.

Förpackningen innehåller:

  • Lyft – Steg 1 – detta är en ögonfranslyftande produkt som bör appliceras först;
  • Fix – Steg 2 – en annan produkt som appliceras tvåa;
  • Keratin Booster – Steg 3 – en produkt som avslutar lamineringsprocessen och återuppbygger ögonfransarnas struktur;
  • Silikonstavar – det finns 3 par i 3 storlekar i satsen, de används för att ge fransarna den önskade locken;
  • Lift Lash Glue – ett 5-milliliter lim för att fästa silikonstavarna;
  • andra tillbehör som behövs för behandlingen.

Produkterna kommer i form av 0,5-milliliterspåsar. Satsen innehåller 10 påsar av varje produkt, vilket gör att du kan utföra så många som 10 lamineringsbehandlingar.

Nanolash Lift Kit är en komplett produkt av hög kvalitet. Vilken som helst kvinna kan använda den, oavsett ålder, erfarenhet eller nuvarande ögonfransstillstånd.

Laminera ögonfransar hemma

Laminera ögonfransar hemma med satsen från Nanolash – hur gör du det ordentligt?

Nanolash Lift Kit är designat för att inte orsaka några problem under användningen. Du behöver bara komma ihåg att rengöra ögonfransarna noggrant innan appliceringen – det får inte finnas några produktrester på dem. Sedan måste du välja rätt storlek på staven och separera de övre fransarna från de nedre.

Förpackningen kommer med exakta instruktioner att följa. Hela franslyftet och lamineringsprocessen hemma kommer ner till några enkla steg:

  • fästa stavarna vid fransraden på det övre ögonlocket med limmet som ingår i satsen;
  • applicera lyftet – Steg 1 ca 1 millimeter från fransraden och låt det sitta i ca 7-10 minuter;
  • ta bort produkten med en torr applikator och applicera produkten märkt Fix – Steg 2 på samma sätt – den måste också sitta kvar på fransarna i 7-10 minuter;
  • ta bort produkten med en fuktig applikator och avsluta behandlingen med produkten märkt Keratin Boost – Steg 3 – den också måste sitta på fransarna i 7-10 minuter.

Efter att du tagit bort den sista produkten från fransarna behöver du bara dra av silikonstavarna. Effekterna av lash lift och laminering märks omedelbart. Fransarna är synligt böjda och ser längre och tjockare ut. De är också skyddade från skador och djupt ombyggda.

Laminera ögonfransar hemma med satsen från Nanolash

Ögonfranslyft hemma – vem är det en bra lösning för?

Lyft- och lamineringssatsen från Nanolash är en bra lösning för varje kvinna. Det spelar ingen roll vilket skick hennes ögonfransar är i. På det här enkla sättet kan du återuppbygga och regenerera dem, samtidigt som de ger dem ett fenomenalt utseende.

Själva effekten kan vara i cirka 8 veckor. Det betyder att du under denna tid inte behöver oroa dig för att använda en ögonfransböjare eller applicera extra lager mascara. Fransarna kommer att se vackert definierade och längre ut.

Nanolash Lift Kit är trygg att använda. Produkterna är gjorda med naturliga och beprövade ingredienser. Även kvinnor med känsliga ögon kan utföra denna behandling. Det tar bokstavligen bara några ögonblick och ger nästan omedelbara resultat. Det är värt att prova på det själv och glömma din ögonfransböjare.