Tills nyligen tyckte vi att ögonbrynslaminering var besvärlig och komplicerad, plus krävde kunskap om lamineringslösningarna. Det är därför det brukade bara göras av ett proffs. Nuförtiden kan du göra DIY ögonbrynslaminering hemma! Vad som också är bra, processen tar cirka femton minuter! Kolla in det omvälvande lamineringssatsen för ögonbryn från Nanobrow och styla dina bryn enkelt!

Hemma ögonbrynslaminering – inte så knepigt som det verkar

Tillsammans med framgångarna inom kosmetologi finns det ett ökat antal kosmetika på marknaden, och de behandlingar som en gång bara var tillgängliga på en skönhetssalong kan enkelt göras hemma. För några år sedan vågade ingen tänka på gör-det-själv gelénaglar! Ögonbrynslaminering är också en skönhetsbehandling vi enkelt kan göra själva. Hemligheten ligger i att välja rätt ögonbryn laminering kit – det som Nanobrow Lamination Kit.

Nanobrow Lamination Kit – professionell brynlamineringssats

Upptäck hemligheten bakom brynlaminering hemma på nanobrow.se

Nanobrow Lamination Kit – rekommenderat ögonbryn laminering kit

Nanobrow har släppt ett extraordinärt ögonbrynslyft-kit som är gjord med känsla för detaljer, kommer med detaljerade instruktioner och numrerade flaskor så att du vet i vilken ordning lösningarna ska appliceras under din laminering av ögonbryn hemma. Det finns inget sätt att något går fel! Dessutom innehåller ögonbryn laminering kit en komplett uppsättning verktyg: applikatorer, penslar, spole för att enkelt lyfta ögonbrynen hemma. Även om du laminerar ögonbrynen för första gången, kommer du garanterat att lyckas och uppnå fantastiska resultat. De medföljande lösningarna är designade för att få ditt brynlyft hemma att ta bokstavligen bara ett ögonblick. Glöm gör-det-själv brynslaminering kit som tog timmar! Din brynlaminering hemma tar upp till 20 minuter om du använder Nanobrow Lamination Kit.

Hur laminerar man bryn hemma med Nanobrow Lamination Kit?

Väldigt enkelt! Processen innebär att produkter av högsta kvalitet appliceras i rätt ordning. Du behöver inte ha dem länge: den första produkten – limmet – sitter kvar i 30 sekunder. Därefter applicerar du flaska nummer ett – en lyftkräm som ändrar strukturen på hårstrån och ger dem en ny, önskad form. Den sista produkten – flaska nr 2 – innehåller en härdningslösning för att få ögonbrynslaminerings effekterna att hålla i upp till 6 veckor. Båda lösningarna stannar på brynen från 5 till 8 minuter (beroende på din ögonbrynstyp): ju tjockare bryn desto längre stannar de. Du tar bort produkterna med hjälp av en bomullsrondell. Det låter inte komplicerat, eller hur?

Ögonbrynslaminering – resultat

  • Brynen är något tjockare och ser fylligare ut.
  • Hårets struktur förändras; ögonbrynshår är lättare att hantera.
  • Dina bryn kommer att se vackra ut och ha en hälsosam glans.
  • Ögonbrynslaminering sätter hårstrån i den position du placerar dem i.
  • Du har full kontroll över dina ögonbryn.
  • Ögonbrynslaminering hjälper till att tämja de tjockaste, oregerligaste brynen.
  • Bryn är definierade, borstade upp, mer voluminösa.
  • De ser fantastiska ut även utan smink.
  • Resultaten håller i upp till två månader!

Nanobrow, ögonbrynslaminering kit, recensioner

Detta gör-det-själv ögonbrynslaminering kit får lysande recensioner! Visste du att även proffs uppskattar dess kvalitet och effekter? Det är det bästa lamineringssatsen för ögonbryn som kommer att förverkliga din dröm om felfria, exakt formade och stylade ögonbryn som ser bäst ut varje dag!

Prova den senaste brynstilen: besök www.nanobrow.se och beställ Nanobrow Lamination Kit med bekväm hemleverans!