Aluminiumfolie rivs i sär och skadar håret under hårfärgningsprocessen? Aldrig igen!
Highlighting Foam Colouring Strips från ColorCuts gör alla färgningstekniker simpla, snabba och utan att orsaka skador.

Maltesiska varumärket ColorCuts är ett av de ledande företagen på frisörmaknaden. Varumärket tillverkar frisöraccessoarer och utrustning i harmoni med miljön, med solenergi och återvunnet material. De nya Highlighting Foam Strips består av 80% återvunnet material. Varumärkets höga teknologier i kombination med erfarenhet möjliggör tillverkning av accessoarer som uppskattas av stylister över hela världen. Detta är en revolution bland frisörer!

Det är dags att prova ColorCuts Highlighting Foam Strips!

Termiska Highlighting Foam Strips gör det enklare att uppnå färgbehandlingsresultat och är användbara i varje frisörsalong. Stripsen är perfekt för highlights, baleyage eller sombre. De är kompatibla med alla färgningstekniker och färgprodukter. Remsorna är resistenta mot slitning och skrynklar inte, och du kan tvätta remsorna för hand eller i tvättmaskinsen och återanvända dem. Inga problem! De behåller sin kvalitét.

hårfärgning inpackningar Color Cuts

ColorCuts strips kommer i 4 olika färger för att hjälpa för att hjälpa dig att skilja mellan olika nyanser av hårfärger för att undvika misstag. De är tunna, flexibla och hållbara. Det mjuka materialet anpassar sig perfekt i din hand när du applicerar färgprodukter. Remsorna är redo att användas och kan böjas och vikas fritt.

Det värmeisolerande materialet säkerställer optimal och säker temperatur för håret – det ser till att håret inte överhettas eller bränns. Detta är särskilt viktigt när du bleker håret. Highlighting Foam Strips är limfria, men får starkt grepp när de kommer i kontakt med färgprodukter. Den unika texturen låter dem sitta på plats utan att glida runt i håret under färgbehandling. Uppnå en komfort som inget aluminiumfolie kan ge dig.

Highlighting Foam Strips – egenskaper:

  • Flexibelt, skumbaserat lätt material.
  • Resistent mot slitning och skrynkling
  • 100% kontroll över färgningsprocessen
  • Optimal hårtemperatur
  • Återanvändningsbara
  • För alla hårfärgningstekniker
  • Semitransparent material och olika färger
  • Ingen risk för att skada eller bränna hår
  • Perfekt för highlights eller ombre
  • 200 strips med dimensionerna 100 x 305 mm

 

 
 
 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Post udostępniony przez ColorCuts (@colorcuts.official)

Användarinstruktioner: Separera håret i sektioner av önskad bredd och lägg en remsa under. Applicera färgprodukten och vik remsan på hälften och – om håret är väldigt långt – täck med en remsa till. Låt de sitta i en lämplig tid. Under behandlingen kan remsan enkelt vecklas ut för att övervaka hårfärgningsprocessen och göra justeringar. Dra slutligen försiktigt ut remsorna och tvätta dem för återanvändning.

Resultat: Alltid säker, bekväm och tillfredsställande färgbehandling av håret med ColorCuts Highlighting Foam Strips.

Ga in på den officiella hemsidan – colorcuts.mt

color cuts hårfärgning inpackningar