Visste du att ett bra ögonfransserum kan vara ett fantastiskt alternativ till ögonfransförlängningar på en professionell skönhetssalong? En effektiv produkt kan göra dina ögonfransar starkare och mer motståndskraftiga och ge dig den längd och volym du drömt om. De bästa ögonfransserumen har bra formulor som är fulla av aktiva ingredienser. Konsumenter kan välja mellan olika effektiva ögonfransserum online eller i vanliga butiker. Rekommenderade ögonfransserum beror på hur användare recenserat produkten. Topplistan nedan är baserad på effekterna av att använda produkterna och vi hoppas att detta gör ditt val enklare.

VILKET ÖGONFRANSSERUM SKA MAN VÄLJA?

Hur väljer man ett bra ögonfransserum? Det finns tre viktiga saker att tänka på när man väljer ett effektivt ögonfransserum:

 • gör serumet faktiskt att ögonfransarna blir längre? (det är bra att kolla in recensioner av kunder som använt produkten).
 • har ögonfransserumet en säker formula? (det får inte irritera ögon eller hud)
 • kan ögonfransarna vårda och regenerera ögonfransarna, även de som är mest skadade?

Du behöver inte längre undra hur man tar hand om ögonfransarna – här kommer våra förslag på vilka serum man ska välja!

TOPPLISTA ÖVER REKOMMENDERADE ÖGONFRANSSERUM

1. Nanolash Eyelash Serum

 • PRESTANDA: Vad sägs om ögonfransar så mycket som 50% längre efter 30 dagars användning av serumet? Det är precis vad du får med Nanolash Eyelash Serum! Med denna fantastiska lösning vårdar och regenererar du fransarna utan att anstränga dig. Produkten är praktisk och kan användas utan risk för irritation.
 • APPLICERING: Med en enda strykning med borsten, noterar du stora förändringar i utseendet på dina ögonfransar. Applicera serumet med den praktiska applikatorn utan att behöva oroa dig över att produkten hamnar i dina ögon.
 • FORMULA: Den säkra och innovativa formulan älskas av kvinnor över hela världen. Detta ögonfransserum gör fransarna tjockare, längre och mörkare varje dag och garanterar att din blick blir mer uttrycksfull.

2. Lashcode Eyelash Serum

 • PRESTANDA: Ett ögonfransserum som ger rejäl återfuktning? Möt Lashcode Eyelash Serum! Tack vare denna produkt kommer du inte längre ha problem med håravfall och slitage i ögonfransarna. Dina ögonfransar blir starka och ser alltid friska ut. Efter bara 2 veckor märker du enorm skillnad! Lashcode Eyelash Serum är ett enkelt sätt för att få dubbelt så långa ögonfransar.
 • APPLICERING: Det är väldigt enkelt och bekvämt att applicera produkten tack vare den träffsäkra applikatorn. Serumet stärker folliklarna och täcker fransarna med ett skyddande lager som skyddar dem från skador. En rörelse med den praktiska borsten regelbundet räcker för att säkerställa att du blir kvitt korta och tunna ögonfransar för gott!
 • FORMULA: Lashcode Eyelash Serum har en väldigt bra formulaBaicalein saktar ned åldrandeprocesserna och ger ett naturligt UV-filter. Peptidkomplexet bidrar till att regenerera och stärka ögonfransarna så att de blir långa och tjocka. Tack vare arginin slutar dina ögonfransar att falla ur och får nödvändig återfuktning. Extrakt från soja- och vetegroddar garanterar att fransarna växer fortare och du ser resultat efter väldigt kort tid.

3. FEG Eyelash Enhancer

 • PRESTANDA: Detta ögonfransserum fungerar bra för kvinnor som vill öka volymen i sina ögonfransar. Serumet erbjuder förstärkning och näring till fransarna. Vid regelbunden användning bör du märka resultat efter 4 veckor.
 • APPLICERING: Produktens tjocka konsistens och medföljande borste som förenklar appliceringen är definitivt ett par stora fördelar med detta ögonfransserum. Det tar bara ett ögonblick att använda detta ögonfransserum.
 • FORMULA: Formulan innehåller grönt te som har återfuktande egenskaper och gurk-extrakt, som lindrar huden. Den innehåller även pumpafrö-extrakt som kombinerats med värdefulla fytosteroler och aminosyror, vilket också är väldigt bra ingredienser.

4. RevitaLash Advanced

 • PRESTANDA: Letar du efter ett säkert serum för att stärka dina svaga och spröda ögonfransar? Serumet RevitaLash Advanced kan uppfylla dina behov. Det är en hypoallergenisk och kliniskt testad produkt. Detta ögonfransserum gör ögonfransarna mjukare och ökar lyster. Du kan till och med använda den om du bär ögonfransförlängningar – serumet löser inte upp limmet. Detta serum är dermatologiskt och oftalmologiskt testat. Det ger dig idealiskt skydd mot skador och kan lösa problem med att fransarna lossnar och slits.
 • APPLICERING: Applicering av serumet förenklas av den behagliga konsistensen på produkten.
 • FORMULA: Formulan innehåller ginseng för skydd och revitalisering, palmetto för näring, aminosyror samt vitamin B. Produkten har en vegansk-vänlig formula.

5. RapidLash

 • PRESTANDA: Detta förlängande och förtjockande ögonfransserum hjälper till att förbättra utseendet på ögonfransarna. Det kan även användas på ögonbrynen. Det förbättrar utseendet på fransarna inom 1-2 månader vid regelbunden användning. Detta rekommenderade ögonfrans- och ögonbrynsserum fungerar bra för personer med linser. Det är helt säkert för känsliga ögon. Produkten har testats både kliniskt och oftalmologiskt. Med denna produkt kan du räkna med tjockare och längre ögonfransar. Du får ett naturligt utseende varje dag.
 • APPLICERING: Den tunna och praktiska borsten ser till att det går snabbt att applicera produkten. Det borde vara busenkelt, även för nybörjare.
 • FORMULA: Formulan i detta ögonfransserum innehåller värdefulla näringsgivande ingredienser som exempelvis sojabönolja, pumpafrö-extrakt och en unik kombination av peptider.

ÖGONFRANSSERUM – ÄR DET VÄRT ATT ANVÄNDA? [SAMMANFATTNING]

Ett bra ögonfransserum är nyckeln till framgång för alla kvinnor som funderar på hur man får längre ögonfransar.

Regelbunden användning av rätt ögonfransserum kan visa sig vara en effektiv metod för att få ögonfransarna att växa snabbare. Ett bra ögonfransserum gör dem längre, starkare och mer resistenta mot olika typer av skador.

Om du inte vill boka möte på skönhetssalongen, välj någon av produkterna som vi sammanfattat här, och glöm bort korta och svaga fransar! Glöm inte att avlägsna smink försiktigt och upprätthålla en ordentlig diet! Lycka till!

ÖGONFRANSSERUM – VAR KÖPER MAN DET?

De flesta rekommenderade produkterna hittas i populära skönhetsaffärer. Rossman, Douglas och Sephora har alla ögonfransserum i sina erbjudanden – men ett riktigt bra ögonfransserum kan man också leta efter i professionella skönhetssalonger och hos lokala distributörer. Det är viktigt att produkten är original och inte utgått.