Det ökar livslängden på foundation, jämnar ut hudtonen, och täcker skönhetsfel. Vad är det? En makeup-bas! Vilken sort är den bästa? Kanske [1 Minute Blur ] från Lancomes serie Visionnaire?

Vad är en makeup-bas?

En makeup-bas är ännu en produkt som vi behöver få in i vår redan överfulla sminkväska. Den här produkten ska dock appliceras efter en ansiktskräm och innan en foundation. Tack vare den här sortens kosmetika klarar sig en foundation eller vätska längre på vårt ansikte. Dessutom förbättrar basen hudens utseende, jämnar ut det, täcker skönhetsfel, reducerar rynkors synlighet, och kan dessutom ha en lugnande effekt. Den här sortens kosmetiska produkt kan lindra irritationer och hjälpa till att läka akne och missfärgningar i huden. Detta är möjligt tack vare användningen av silikon i tillverkningsprocessen.

Generellt sett är det bra att matcha nyansen på en makeup-bas med sin egen hudtyp och sitt utseende. Det finns därför följande sorters makeup-baser: framhävande, med UV-filter, mattande, baser som döljer brustna blodkärl och aknemärken. Det finns också produkter på apotek som är till för normal hudtyp. Man kan till och med köpa baser för den som inte kan bestämma sig för vilken typ av kosmetika de verkligen behöver.

Makeup-bas [1Minute Blur] från Lancome.

Vad makeup-basen från Lancome verkligen gör är att förbättra hudens utseende och täcka över alla skönhetsfel. Den minskar dessutom porers synlighet, mjukar upp huden, och jämnar ut och framhäver utseendet. En annan fördel med Lancomes produkt är att rynkor och pigment döljs, enligt tillverkaren av [1 Minute Blur]. Användarna har dock delade åsikter. Vissa av dem har angett att deras porer täppts till, och andra säger att [1 Minute Blur]. Resten säger att de skulle kunna använda sminket från Visionnaire-serien varje dag. Produktens stora fördel är definitivt dess silikonliknande lösning. För den som har problem med aknemärken kommer [1 Minute Blur] att göra susen.

Hur applicerar man [1 Minute Blur] från Lancome ordentligt? Den här makeup-basen ska appliceras direkt efter att du absorberat en dagkräm. Efter det kan vi äntligen massera in makeup-basen i huden. I slutat kan vi lägga till puder eller vätskor, och sedan fortsätta med smink.

När det gäller förpackningen finns [1 Minute Blur] tillgängligt i en blå tub, som innehåller 30 ml.