Lashcode är en mascara som avslöjar en ny dimension av klassisk svart färg och enastående utseende till alla kvinnor. Detta är en otrolig mascara som ger obegränsade möjligheter till exakt smink och effektiv fransvård.

Den idealiska sminkningen är faktiskt inte komplett utan perfekt definierade ögonfransar. Det här är ögonkonfiguration som gåvorna möter med mer strålande utseende som det fyller upp hela sminkningen. En mascara som ger omedelbar möjlighet att ta fram skönheten i ditt utseende och upprätthåller denna effekt för länge är allt du behöver. Därför är Lashcode mascara varje kvinnas bästa vän. Vad är bakom denna revolution?

TIDSLÖS KLASSIKER PÅ NYTT

den rekommenderade mascaran LashcodeLashcode är den exakta mascara som ger långvarig och intensiv ögonmakeup. Funktionen som gör att mascara sticker ut är den anpassade formen som matchar våra ögonfransar. Denna skönhetsprodukt formar ögon, gör ögonfransar optiskt tjockare vid sina rötter och ger hållbar lockning. Dess prestanda ägs av den innovativa applikatorn och pulverformeln. Den silkeslena mascaran täcker varje hårstrå, är bra vid att skilja ögonfransarna genom att samtidigt öka volymen. Dessutom gör kosmetikan   dina ögon synligare med bara en beläggning. Eftersom Lashcode mascara når till och med de minsta ögonfransar som ligger i ögonets ögon, kan det ge intensifierad förlängning och tjocklek. Det är en klassisk svart färg än i modern, mycket feminin version.

ERGONOOMISK APPLIKATOR

Mascara Lashcode vet koden bakom feminin skönhet. Nyckeln till att avslöja hemligheten är mascarans exakta applikator. Den exceptionella användarvänligheten beror på den ergonomiska Lashcode-spiralen i högkvalitativ silikon. Dess form, längd och bredd av borst är utformad för att göra vredet separata fransar idealiskt och täcka hela håret med sammetsformeln utan att lämna dem ihopklumpade – det är möjligt bara med ett penseldrag.

Revolutionerande Lashcode spiral möjliggör att få den perfekta ögonmakeupen tack vare silikonborsten i olika längder:

  • mitten av delen täcker idealiskt de längsta och tunnaste ögonfransarna med svartfärg,
  • den spetsiga spetsen når lätt även de kortaste ögonfransarna som växer i ögonhåren,
  • spiralen med lämplig storlek underlättar beläggning av lägre ögonfransar.

DEN HEMLIGA FORMELN BAKOM SKÖNHET

Lashcode mascara presenterar kvinnor med en ny dimension av ögonmakeup tack vare två faktorer. Den slutliga effekten påverkas inte bara av den perfekt utformade spiralen utan också av sammetsformeln med pulverformiga pigment utvecklad av professionella specialister. Lashcode är en mascara som garanterar effekten av tonhåriga ögonfransar full av vitalitet som ägs till uppsättningen naturvårdsprodukter. Lashcode är mer än bara smink. Den innehåller de bästa konditionerings- och tillväxtstimulerande ämnena, inklusive sojaprodukter och vetextrakt, vitamin B5, vitamin E och arginin.

LASHCODE är allt du behöver för att förbättra ditt utseende varje dag.