Ögonbrynsgel har varit en riktig succé de senaste säsongerna. I flera år har makeup fokuserats kring vackert stylade, formade och noggrant accentuerade ögonbryn. Om du drömmer om detta utseende borde du välja ett bra ögonbrynsgel: det är ett måste! Vilket ögonbrynsgel rekommenderas? – om du är en av alla sminkfantaster som googlar den typ av fråga, har du kommit helt rätt. Kolla in våra toppval och välj den bästa!

vilket ögonbrynsgel är bäst

Ögonbrynsgel: vilka resultat kan du förvänta dig?

Vilka effekter levererar ett ögonbrynsgel? Hur ser sminkningen ut efter? Ett bra ögonbrynsgel fixerar dina hårstrån och gör att du kan kamma och styla ögonbrynen precis som du vill. Din makeup överlever hela dagen! Den bästa ögonbrynsgelen ger dig ett laminerat utseende på ögonbrynen. Det är en produkt som fixerar håren, stylar och kammar dem i olika riktningar. Därför är detta det bästa sättet att sminka ögonbrynen på om du har spretiga och buskiga ögonbryn som sticker ut i alla riktningar! Det är också ett fantastiskt alternativ till brow lamination – många konsumenter provar först ögonbrynsgel för att se effekterna först, innan de ger sig ut och spenderar massa pengar på dyra behandlingar.

ÖGONBRYNSGEL RANKING – VÄLJ DEN BÄSTA

Hur fungerar den bästa ögonbrynsgelen? Prova dig inte fram! Vi kommer att spara dig både tid och pengar! Kolla in listan nedan och hitta din favorit för att kunna njuta av ett framgångsrikt köp!

1. Nanobrow Lamination Gel – ögonbrynsgel

nanobrow lamination gel

Laminerade ögonbryn? Denna ögonbrynsgel gör det möjligt! Produkten garanterar perfekt stylade och fixerade hårstrån som du alltid drömt om. Det är inte så konstigt att Nanobrows gel är ett väldigt rekommenderat ögonbrynsgel. Den håller ögonbrynen i skick och finns både som färgat gel och transparent. Det passar alla ögonbrynstyper. Du väljer själv vilken variant som blir din favorit! Detta är tveklöst den bästa ögonbrynsgelen eftersom den skulpterar ögonbrynen utmärkt och varken överbelastar eller klibbar ihop dem. Formulan är klibbfri och borsten är ett mästerverk – den är idealisk för att kamma, separerar och forma ögonbrynen. Nanobrows gel har tre färger som matchar både varma och kalla hudtoner. En unik produkt med ett fantastiskt pris! Handla produkten på www.nanobrow.se.

Nanobrow Lamination Gel – recensioner

Recensionerna är enhälliga: detta är den bästa ögonbrynsgelen för ett attraktivt pris. Nanobrow Lamination Gel har en medföljande spoolie som är legendarisk – många konsumenter säger att de fortsätter att använda borsten efter att produkten tagit slut eftersom den kammar och separerar hårstråna så pass bra. Nanobrow är ett starkt rekommenderat ögonbrynsgel. Vi är glada över att det finns så fantastiska produkter på marknaden!

2. GIVENCHY Mister Brow Groom

Ett bra, klart ögonbrynsgel? Överväg Givenchy Mister Brow Groom! Mister Brow Groom är ett transparent ögonbrynsgel som låter dig styla dina ögonbryn felfritt i ett naturligt utseende utan känslan av spänd hud. Rekommenderas detta ögonbrynsgel? Många MUA:s gillar det definitivt. Priset är dock aningen högt…

GIVENCHY Mister Brow Groom – recensioner

Den snabb-torkande och klibbfria konsistensen kommer du absolut att gilla. Denna ögonbrynsgel uppskattas för innehållet av vårdande B5-vitamin. Den välformade borsten är enkel att använda.

3. Anastasia Beverly Hills DIPBROW Gel

Vi skojar ofta om att Anastasia Soare hade kunnat skriva en hel bok kring ämnet ögonbryn – det hade säkert blivit en bästsäljare på nolltid. Är Dipbrow Gel också en framgång? Det är definitivt en förstklassig produkt med fantastiska effekter. Den rekommenderas ofta: formulan håller håren på plats hela dagen lång. Dessutom består ögonbrynsgelen av lindrande och mjukgörande kamomill som vårdar håret.

Anastasia Beverly Hills DIPBROW Gel – recensioner

Stylister älskar denna högkvalitativa produkt eftersom klienterna alltid blir nöjda. Tyvärr är Anastasia BH:s ögonbrynsgel aningen dyrt, men vad annars kan man förvänta sig av produkter som tillverkats av ögonbrynsdrottningen själv?

4. Glossier BOY BROW

Precis som Anastasia BH:s produkt, är denna ögonbrynsgel också ikonisk. Den lanserades 2015 och nådde massiv popularitet på väldigt kort tid. Glossiers Boy Brow är en starkt rekommenderad ögonbrynsgel som ofta nämns i skönhetstidningar. Produkten uppskattas för sin volymgivande formula och stadgan som den levererar. Du kan välja mellan fyra färger plus en transparent variant.

Glossier BOY BROW – recensioner

Flera konsumenter menar att detta är ett riktigt bra ögonbrynsgel. Produkten hyllas för sin lätta men samtidigt förtjockande formula som garanterar mjuka och fluffiga ögonbryn. Perfekt för fans av minimalistisk makeup.

5. Benefit Cosmetics Gimme Brow

Benefit Gimme Brow är en rekommenderad ögonbrynsgel och tillverkaren menar att den boostar volymen i ögonbrynen utmärkt. Åtta färger och naturliga nyanser. Denna brow gel stylar och definierar ögonbrynen för att ge dem ett fylligt och accentuerat utseende.

Benefit Cosmetics Gimme Brow – recensioner

Benefit Gimme Brow är en välkänd produkt och en av de mest populära ögonbrynsgelen tack vare dess långvariga och hållbara effekter. Professionella makeupartister rekommenderar produkten för personer med känsliga, tunna ögonbryn.

6. Kylie Cosmetics Kybrow Gel

En populär ögonbrynsgel som lanserats av berömda Kylie Jenner – en amerikansk realitystjärna, modell och celebritet. Denna gel kommer bara i en transparent version. Den transparenta formulan torkar snabbt och lämnar inte efter sig en känsla av spänd hud.

Kylie Cosmetics Kybrow Gel – recensioner

Denna produkt är ett populärt val och ofta rekommenderad. Är den bara berömd på grund av dess skapare? Inte riktigt! Många menar att denna ögonbrynsgel ger otrolig fixering av ögonbrynen och håller håren på plats hela dagen lång.

7. Estée Lauder Brow Now Volumizing Brow Tint

Ett bra ögonbrnysgel! Estée Lauder bevisar att en klassisk borste i kombination med fibren i formulan verkligen kan imponera! Håller effekterna i sig? Estée Lauders ögonbrynsgel överlever absolut på ögonbrynen hela dagen lång. Den ovannämnda kombinationen av särskilda fiber fyller i luckor och bygger volym i ögonbrynen.

Estée Lauder Brow Now Volumizing Brow Tint – recensioner

Ögonbrynsgelen rekommenderas ofta på grund av de fantastiska, naturliga nyanserna. Tillverkarna skriver om en ”specialdesignad borste”, fast vi håller inte med om att den är så unik som den påstås vara. Den bästa ögonbrynsgelen bör vara utrustad med en spiralborste – flera åsikter och kommentarer online håller med om detta.

8. TOO FACED Fluff & Hold Laminating Brow Wax

Denna transparenta brow gel har nått stor popularitet eftersom den lanserades av ett respekterat kosmetikaföretag – berömda Too Faced. Vi glömmer aldrig ikoniska mascaran ”Better Than Sex”, men frågan är: är deras ögonbrynsgel lika bra som…? Den är inte lika bra som andra produkter vi nämnt här, men får positiv uppmärksamhet tack vare den ovanliga applikatorn, eller rättare sagt – dess tre applikatorer. Du får här både en spoolie, en kam och en platt liten borste. Snyggt!

TOO FACED Fluff & Hold Laminating Brow Wax – recensioner

Den är intressant med tanke på alla medföljande accessoarer, men när det kommer till formulan är den inte fantastisk. Personer med buskiga och spretiga ögonbryn hyllar ögonbrynsgelen mycket – de tre olika verktygen för applicering hjälper till att disciplinera besvärliga hårstrån.

9. Chanel Le Gel Sourcils Longwear Eyebrow Gel

Denna ögonbrynsgel är av hög kvalitet. Den konformade spoolien med en klassisk design uppskattas av många MUA:s. Den stylar och fixerar håren bra. Denna brow gel levererar definitivt långvariga effekter. Dess färgade ögonbrynsgel är begränsat till… bara två färger. Därför väljer många den transparenta versionen av Chanel Le Gel Sourcils ögonbrynsgel. Priset hade gärna kunnat vara lite mer snällt – i stället för att betala för produkten, betalar vi för varumärkets namn.

Chanel Le Gel Sourcils Longwear Eyebrow Gel – recensioner

Denna ögonbrynsgel uppskattas för effekten av naturliga ögonbryn.

10. Revitalash Hi-Def Brow Gel

Revitalash har äntrat skönhetsindustrin med ett bra ögonfransserum. När det gäller ögonbrynsprodukter har det inte gått lika bra. Hi-Def Brow Gel fångar definitivt din uppmärksamhet med sin speciella design, vilken liknar Too Faced-produkten. Kammen + borsten + spoolien är ett bra kit för buskiga och besvärliga ögonbryn. Produkten har bara två nyanser: brun och ljusbrun, vilket kan tyckas vara aningen begränsande…

Revitalash Hi-Def Brow Gel  – recensioner

Rekommenderas denna ögonbrynsgel? Det beror på vem du frågar. Du kommer absolut att tycka om produkten om dina ögonbryn behöver stylas kraftigt.