Upptäck Nanobrow Lamination Gel! En fantastisk produkt som stylar och håller dina ögonbryn på plats i 24 timmar!

ögonbrynsgel för ett laminerat utseende

Gelens unika formula ersätter professionell brynlaminering, förtjockar och håller brynhåren i önskad riktning. Gelen är utrustad med en precisionsapplikator som noggrant separerar, kammar och stylar hårstråna. Du kan skapa en tredimensionell effekt av ögonbrynen med maximal volym. Med Nanobrow Lamination Gel kan du forma dina bryn på det sätt du vill och vara nöjd med effekten hela dagen!

Applicering av Nanobrow Lamination Gel

Nanobrow Lamination Gel kan användas ensam eller tillsammans med penna, puder eller pomade. Den kombineras enkelt med alla typer av sminkprodukter för bryn, vilket inte bara gör att de håller längre, utan också ökar glansen och stärker hårstråna.

För att borsta in gelen i hårstråna använder du en speciell spoolie-borste – den är mycket liten så att den når och täcker varje litet hårstrå. Applicera Nanobrow Lamination Gel på 3 olika sätt:

Innan du sminkar dig: kamma håret uppåt och utåt, jämna ut kanterna och dölj luckorna med en penna eller pomade. Skapa ytterligare några tunna linjer som efterliknar riktiga brynhår.

  1. Efter sminkningen: Gör din vanliga sminkrutin och fixera looken med gelen.
  2. Använd den ensam: med några rörelser med spoolie-borsten täcker du hårstråna med gelen vilket gör att de ser naturliga ut. Det är den snabbaste metoden för en sminkning som ser ut som att man inte har något smink på sig.
  3. Tack vare att Nanobrow Lamination Gel finns i 4 naturliga nyanser kan du enkelt hitta rätt färg för dig.

Beige – för blondiner och brunetter

Brun – en mörkare nyans med en varmare underton som passar dig med rödbrunt, rött och brunt hår.

Svart – för mycket mörka och kalla hårfärger.

Transparent – en genomskinlig, mångsidig version av gelen som passar alla. Den ökar glansen och gör brynen tjockare utan att lägga till färg.

Nanobrow Lamination Gel – Ögonbrynsgel

Finns i färger: 

Nanobrow Lamination Gel – resultat

Vad är det som gör att Nanobrow Lamination Gel sticker ut? Dess långsiktiga effektivitet, tillsatsen av kosmetisk olja, en formula som är säker för personer med känslig hud. Noggrant utvalda ingredienser är en garanti för bästa möjliga resultat och ögonbryn som alltid kommer att se fantastiska ut.

Med Nanobrow Lamination Gel stylar du inte bara dina ögonbryn utan ger dem också näring på djupet. Detta är möjligt tack vare tillsatsen av ricinolja i sammansättningen – den påskyndar hårväxten och gör ögonbrynen fylligare på ett naturligt sätt. 

  •  fixerar brynen i 24 timmar
  • stylar och ökar volymen
  • ger effekten av brynlaminering
  • definierar ögonbrynens form perfekt
  • regenererar, stärker och ger glans
  • passar alla bryntyper

Det spelar ingen roll om dina ögonbryn är tjocka, ostyriga eller mycket tunna. Nanobrow är alltid rätt val! Det är en riktig expert på brynstyling som du kan lita på. Satsa på professionella produkter som gjort tusentals kvinnor över hela världen nöjda och glada över resultatet. Gör dem sällskap!

Var kan du köpa Nanobrow Lamination Gel?

Produkten finns tillgänglig på tillverkarens officiella hemsida: nanobrow.se

ögonbrynsgel för buskiga ögonbryn