Vacker blick och fylliga ögonbryn. Hur får man det? Borde man använda ett ögonbrynsbalsam som Nanobrow? Svaret på detta och andra frågor finns i den här artikeln. Läs vidare för att lära dig mer om dina ögonbryn!

Många av oss försöker dagligen framhäva våra ögonbryn så fort och effektivt som möjligt, och använder därför produkter som ögonbrynsskuggor, pennor och geler.

Andra inser inte hur viktiga ögonbrynen faktiskt är, men sanningen är att de bland annat skyddar ögonen från fukt och svett. Därför är det viktigt att ta hand om ögonbrynen ordentligt och inte bara förlita sig på smink. Kom ihåg att omvårdnad är nyckeln till skönhet.

Vad behöver fylliga ögonbryn?

Varje ögonbryn består av hårstrån som växer ur en liten rot. För att bli tjockt, starkt och mörkt behöver hårstrået ingredienser som biotin, zink, kisel, vitamin A och E. Dessa finns i naturliga oljor (vissa använder t.ex. ricinolja), men den bästa kombinationen finns i professionell kosmetika. Nanobrow är ett ögonbrynsserum som fungerar effektivt eftersom det innehåller perfekt utvalda ingredienser som återfuktar, reparerar och stimulerar ögonbrynens tillväxt.

Det bästa ögonbrynsserumet

En jämförelse av olika ögonbrynsprodukter på marknaden visade tydligt att Nanobrow vinner. Detta beror på ett par faktorer som alla är viktiga för daglig omvårdnad av ögonbrynen.

Endast Nanobrow:

  • innehåller ofarliga ämnen och extrakt från växter
  • har en lätt konsistens som snabbt absorberas
  • verkar direkt på hårstrånas rötter, vilket gör serumet mycket effektivt
  • har en bekväm, smidig applikator
  • vårdar och framhäver hårstråna

Hur fungerar Nanobrow?

Nanobrow är ett professionellt ögonbrynsserum som inte bara verkar på ytan. Behandlingen börjar med att serumet återfuktar, reparerar och stärker hårstrånas rötter. Därför syns de första effekterna efter 1 – 2 veckors användning av Nanobrow.

Vid regelbunden användning kan ögonbrynsserumet reparera även svårt skadade hårstrån samt återställa deras hälsa och elasticitet. Ögonbrynen blir vackrare då Nanobrow stimulerar deras tillväxt samt gör den tjockare och mörkare. På kort tid förvandlas ögonbrynen och får en vacker form och färg.

Nanobrow steg för steg

Hur använder man Nanobrow för att få bästa resultat? Tre steg räcker, och det viktigaste är regelbundenhet. Tack vare den smidiga applikatorn med mjuk spets kan serumet enkelt och snabbt absorberas.

Hur använder man Nanobrow? Följ dessa tre enkla steg:

  1. Tvätta bort sminket och rengör ansiktet.
  2. Applicera Nanobrow i ögonbrynen.
  3. Vänta tills produkten har absorberats.