Föroreningar, smog, ångor, solen… Så är det att bo i en storstad. Har vi något skydd mot dessa hemska faror som bara väntar på att attackera våra ömtåliga ansikten? Ja, det verkar faktiskt så! Det här är Clarins och en lätt, modern, flerfunktionell produkt med solskyddsfaktor 50: UV Plus Anti-Pollution. Clarins till räddningen!

Det första vi borde nämna är att produkten passar normal, torr, kombinerad och oljig hud. UV Plus Anti–Pollution skyddar mot solens strålar och övrig förorening. Krämen skyddar även huden mot bildning av missfärgningar, rynkor, ärr och de första tecknen på hudens åldrande. UV Plus Anti–Pollution från Clarins rekommenderas för daglig applicering tillsammans med andra färgprodukter eller vårdande kosmetika produkter.

I sammansättningen av UV Plus Anti–Pollution hittar vi ekologiska, sårläkande extrakt och extrakt från cantaloupmeloner. Den första plantan är känd för sina medicinska och läkande egenskaper. Den innehåller essentiella oljor och saponin, som har antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper. Det sårläkande extraktet gör att sår läker snabbare och lindrar irritation. Extraktet från cantaloupmelon reducerar de första tecknen på hudens åldrande och eliminerar skönhetsfel som orsakats av skadliga, externa faktorer. UV Plus Anti–Pollution innehåller också solskyddsfaktor 50, vilket skyddar oss från solens farliga strålar.

En liten sak gällande utseendet på UV Plus Anti–Pollution från Clarins. Denna produkt kommer i en vit flaska med 30 ml. Det finns tre tillgängliga nyanser på marknaden: transparent, rosig glans, och ljus. Produkten är enkel att applicera och absorberas snabbt. Den lämnar inte vita fläckar och exponerar inte torra, håriga delar. Vi rekommenderar att du skrubbar dig innan, för att låta UV Plus Anti–Pollution absorberas och appliceras smidigare.