den bästa arganoljan

Letar du efter en förstklassig, naturlig skönhetsprodukt? Välj arganolja – en av de mest exklusiva och högst betygsatta oljorna i världen. När du väl sett dess underbara effekter kommer du fortsätta att köpa den om och om igen! Hur väljer man den bästa? Här är vårt förslag: prova bästsäljande NANOIL Argan Oil. Denna produkt av toppkvalitet ger många fördelar i din skönhetsrutin.

Marockos flytande guld: 100 procent ren arganolja från NANOIL

Visste du att den mest värdefulla arganoljan extraheras från träd som växer i biologiskt rena områden i Marocko? Oljan är respekterad och hyllad i Marocko och kallas där därför flytande guld. Detta namnet har inte bara att göra med att oljan är en viktig exportprodukt i Marocko, utan också dess fantastiska effekter (och förskönande egenskaper) och fördelar för människans kropp. Marockaner är självklart experter på att extrahera arganolja som behåller alla otroliga egenskaper. De har gjort det länge och vet hur man pressar oljan manuellt utan att den behöver genomgå kemiska processer som raffinering. NANOIL erbjuder 100 procent rent flytande guld från Marocko – en fullständigt naturlig skönhetsförhöjare av toppkvalitet som ger fantastiska fördelar för hud och hår!

NANOIL: biokemiska innehåll i arganolja

Eftersom arganoljan från Nanoil extraherats med stort fokus på detaljer, behåller den alla nödvändiga ingredienser för att förbättra hud och hår, och dessa inkluderar:

  • tokoferoler, eller vitamin E som också kallas ungdomsvitaminet. Tokoferoler är potenta antioxidanter som neutraliserar aktiviteten från fria radikaler,
  • karotener förbättrar hudtonen, jämnar ut epidermis och stimulerar kollagenproduktionen,
  • fettsyror – mest omega-3 och -6, garanterar fungerande cellprocesser och ger underbar elasticitet till huden,
  • polyfenoler – antioxidanter som skyddar hudcellerna mot skador och aktiverar reparationsprocesser,
  • skvalan – en ingrediens i människans talg som reglerar nivåerna, återfuktar och motverkar överskott av oljeutsöndring,
  • fytosteroler – växtingredienser som förstärker hudens skyddande barriärer.

den bästa arganoljan

Hur använder man NANOIL ARGAN OIL?

De briljanta ingredienserna uppskattas till och med av kosmetologer, men det är inte allt som är fantastiskt med arganolja. Det har visat sig att vi kan använda oljan på bokstavligen alla delar av kroppen, håret, ögonfransarna, ögonbrynen och till och med naglarna!

Regelbunden användning av arganolja i håret gör håret starkare, studsigare och fullt av underbart lyster. Denna oljebehandling av håret är mycket bättre än en hårinpackning eller ett balsam eftersom den kan användas på hårbotten också. Den rengör hårbotten, stimulerar hårsäckarna och främjar snabbare hårväxt samt förhindrar håravfall på samma gång. Det är en fantastisk behandling för säsongsbundet håravfall. NANOIL ARGAN OIL återupplivar också färgat hår, stärker hårtopparna och hindrar att de klyvs.

Försöker du bli kvitt celluliter och bristningar eller vill du bara få huden att se yngre och fylligare ut igen? Gnid in arganolja i huden, använd den för att massera, och blanda den med en kroppskräm. Oljan hjälper dig att få bort rynkor och märken. Den gör huden fast och reparerar den så att den blir mjuk och len.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Du kan också använda den på ansiktet – NANOIL Argan Oil är fantastisk för alla hudtyper! Lägg ett par droppar i din ansiktskräm eller blanda med en foundation för avslappnad, glödande hud. Använd den också på huden under ögonen för att få bort så kallade kråkfötter. Glöm inte att lägga lite på ögonfransarna och brynen – detta gör dem starka och långa!

NANOIL Argan Oil är också fantastisk för fötter, händer, armbågar och naglar. Du kan glömma bort torr hud på hälarna, grova armbågar och spröda naglar! Nanoil hjälper dig att förbättra ditt utseende från huvud till tå!

För mer info, besök nanoil.se.