Ricinolja är trendigt igen! Hur hände detta? För att den är så himla effektiv och mångsidig! Bloggare och celebriteter har redan valt sin favoritolja: det är Nanoil Castor Oil. Produkten för strålande omdömen från alla håll. Kolla in hur du kan använda den i din hudvård – du kommer att bli överraskad!

NANOIL Castor Oil – en celebritet bland oljor

Populäraste ricinoljan? Det är utan tvekan Nanoil Castor Oil. Detta är inte bara en succé för dess vackra flaska och paketering, utan även för dess fantastiska kvalitet, kapacitet och utmärkta effekter. Den vackra flaskan innehåller Ecocert-certifierad olja. Dessutom är formulan i Nanoils olja aningen lättare än oljor som säljs i apotek, vilket gör den bättre för hudvård.

naturliga oljor nanoil

NANOIL Ricinolja – ingredienser

Ricinolja är en källa till EFA (essentiella, omättade fetter), men också unika ricinolsyran som bara finns i ricinoljan. Det är glycerid i ricinolsyran med 18 karboner som är ansvarig för de unika egenskaperna hos denna olja. Den innehåller också värdefulla proteiner, mineraler och vitamin E. Oljan har olika skönhetsfördelar som är viktiga för ansiktet, kroppen och håret. Dessutom innehåller den glycerid från olje-, linol-, palmit-, och stearinsyror. Alla dessa ämnen har fantastiska effekter på huden!

nanoil castor oil

NANOIL Ricinolja – egenskaper

Ricinolja har antibakteriella, antiinflammatoriska och svampdödande egenskaper, och används ofta som en ingrediens i kosmetikaprodukter för att bekämpa akne. Dessutom är ricinoljan oersättlig för att reparera svaga hår, ögonbryn och naglar – eftersom den stärker och främjar tillväxt.

TOPP 10 POPULÄRASTE ANVÄNDNINGSOMRÅDEN FÖR NANOIL CASTOR OIL

  1. Som ögonbryns- och ögonfransserum.
  2. För att stärka hår och förhindra håravfall.
  3. Som ett serum för skadade hårtoppar.
  4. För OCM (Oil Cleansing Method).
  5. För sminkborttagning, även av vattentät kosmetika.
  6. Som conditioner för skadade, spröda naglar.
  7. För torra knän och armbågar.
  8. Som antiseptisk fotbehandling.
  9. För kroppsmassage, för att behandla celluliter.
  10. Fantastisk för män och skäggvård.

Ricinoljan från Nanoil – är den värd att beställa?

Alla som använt Nanoil Castor Oil erkänner att den fungerar fantastiskt! Oavsett om ditt hår är tungt och stelt, tunt, torrt, skadat eller färgat – oljan fungerar 100%! Välj den om du har fet, normal eller torr hud. Den är mångsidig och passar alla! Många erkänner att de tack vare ricinolja förhindrat håravfall, blivit kvitt hudproblem i ansiktet, samt reparerat ögonfransar och fått tjocka ögonbryn!

För fler detaljer, kolla in tillverkarens officiella hemsida på nanoil.se

oljor för längre ögonfransar