Letar du efter den bästa ögonbrynsmascaran? Följ våra val!
Många trender för ögonbrynsmascaror kommer och går. Hittills har vi sett buskiga ögonbryn eller bågar som är borstade på ett ovanligt sätt samt perfekt symmetri, något som blev populärt tack vare systrarna Kardashian. En sak förblir dock oförändrad: välskulpterade bryn med ett naturligt utseende. Här kommer ögonbrynsmascara in i bilden: en produkt som liknar vanlig mascara men som är utrustad med en mindre och mer exakt spoolie-borste.

Välj din favorit bland brynmascarorna!

En mascara för ögonbrynen är nödvändig om du vill att de ska bli perfekt formade, fylligare och vackrare. Men hur väljer man den bästa? Vi har gjort det åt dig – möt de populäraste valen på skönhetsmarknaden, testade av våra kosmetiska experter. De tillbringade några veckor med att använda olika ögonbrynsmascaror och betygsatte deras prestanda, hållbarhet och effekter. Nu är det din tur – kolla vår rangordning och välj din favorit bland ögonbrynsmascarorna.

Fördelar med en bra ögonbrynsmascara

Mascara för ögonbrynen används för att vårda brynen, ge färg, textur och tämja ostyriga hårstrån. Ofta växer ögonbrynen i olika riktningar, så en bra ögonbrynsmascara bör hjälpa till att tämja dem och hålla dem på plats. Brynmascaror finns i olika färger för att bättre matcha den naturliga färgen på dina ögonbryn och för att täcka gråa hårstrån. Det är bäst att satsa på de formulor som förtjockar och vårdar brynen på samma gång, eftersom alla kvinnor drömmer om att ha Brooke Shields ögonbryn!

RANGORDNING: välja den bästa ögonbrynsmascaran

NUMMER 1. NANOBROW SHAPE MASCARA

Produkt-webbplats: www.nanobrow.se

Denna ögonbrynsmascara har förtrollat världen! Nanobrow Shape Mascara är perfekt för att styla, skulptera och ge färg och volym. Om du drömmer om fylligare, uttrycksfulla ögonbryn med en naturlig färg, som ser bra ut i alla ljusförhållanden – så har du hittat det! Nanobrow mascara fungerar både för buskiga samt tunna och glesa ögonbryn. Dess formula med kiseldioxid förbättrar deras utseende och bara ett lager av mascaran ger definition och skapar en effekt av synligt tjockare, välformade ögonbryn. Naturliga nyanser framhäver färgen på dina hårstrån fantastiskt bra och dess långvariga prestanda kommer att överraska dig positivt.

  • APPLIKATOR – den som Nanobrow Shape Mascara erbjuder charmade oss mest. Den är utmärkt förfinad och exakt. Spoolie-borsten har en fantastisk fördelning av borststrån. Dessutom är den gjord av nylon så att den täcker brynen med ett lager mascara på ett sätt som bygger upp deras volym. Smink appliceras alltid snabbt med spoolie-borsten, utan klumpar och utan att klistra ihop, vilket gör att hårstråna blir tämjda och formade.
  • VÅR RECENSION – det är den enda ögonbrynsmascaran som klarade alla våra tester utan problem: långvarig hållbarhet, tillgänglighet, nyanser, formula, ingrediensförteckning, sminkeffekter. Vi rekommenderar den helt och hållet!

NUMMER 2. LANCOME SOURCILS STYLER BROW MASCARA

En ganska dyr produkt. Kan den stora storleken (6,5 ml) kompensera för priset? Du kommer säkert inte att klaga på dess effekter eftersom de är tillfredsställande. Lancome Sourcils Styler är en gedigen produkt som ger dina ögonbryn volym och sminket lång hållbarhet under flera timmar framöver!

  • APPLIKATOR – denna diamantformade borste har stulit våra hjärtan. Det har visat sig att den här typen av design fungerar väl i smink! Fångar enkelt upp hårstråna och färgar även mycket tunna och små hårstrån.
  • VÅR RECENSION – det visar sig att den innovativa designen fungerar bra – Lisa Eldridge, professionell makeup-artist och medskapare av mascaran tog sina chanser med den ovanliga formen på mascaran och det var ett bra beslut. Mascaran överträffar förväntningarna även hos mycket krävande användare, eftersom den klarade de flesta testerna.

NUMMER 3. DIOR DIORSHOW ON SET BROW MASCARA

Diors mascara har en klassisk borste och tre nyanser av en gelformula att välja mellan, inklusive en genomskinlig som passar alla ögonbrynsfärger. Den genomskinliga varianten kommer att vara en räddning för dem med väldigt mörka hårstrån eftersom det inte finns någon mörk nyans tillgänglig vilket gjorde oss lite förvånade. Mascaran förstärker volymen, får ögonbrynen att se snygga ut och formulan innehåller många naturliga ingredienser. Den här mascaran är ett verktyg för att skapa en vacker och uttrycksfull sminkning.

  • APPLIKATOR – klassisk, konformad spoolie-borste med brett fördelade borststrån. Den är utformad på ett sätt som passar de flesta ögonbryn. Den kan dock färga huden om ögonbrynen är tunna och glesa.
  • VÅR RECENSION – Dior är kända för sina fantastiska produkter, så bortsett från den mindre bra spoolie-borsten fungerar mascaran bra som smink. Den stylar tjocka och ganska osamarbetsvilliga ögonbryn. Dess bra sammansättning gav den en hög plats i vår rangordning.

NUMMER 4. KIKO MILANO EYEBROW FIBERS COLOURED MASCARA

Kiko Milanos mascara är en produkt med en ovanlig, lite gelliknande konsistens som resulterar i en mindre pigmenterad formula jämfört med de andra produkterna vi nämnt. Den stylar hårstråna rätt bra och vårdar deras tillstånd då den innehåller förskönande och skyddande pantenol. Kiki Milanos brynmascara har speciella fibrer som griper tag i hårstråna och bygger upp deras volym så att hårstråna ser fylligare och tjockare ut visuellt.

  • APPLIKATOR – bredare nylonborste med en ovanlig form som passar bättre för… sofistikerade användare eller de med tjockare ögonbryn.
  • VÅR RECENSION – den här ögonbrynsmascaran är intressant. Den färgar brynen, säkerställer en naturlig look och håller hela dagen. Priset är inte direkt lågt, men storleken är stor (8 ml) och produkten ganska effektiv.

NUMMER 5. LORD & BERRY MUST HAVE TINTED BROW MASCARA

Must Have Tinted Brow Mascara-mascaran från Lord & Berry överraskade oss. Detta brittiska märke är kanske inte lika känt som de andra, men det är värt att kolla in, särskilt om dina ögonbryn är täta och fylliga, men samtidigt tunna. Mascaran ökar volymen eftersom den innehåller nylonfibrer och en speciell ingrediens som av märket beskrivs som Hydroviton® PLUS, som ansvarar för att återfukta brynhåren.

  • APPLIKATOR – Lord & Berry ögonbrynsmascara har en specialdesignad applikator i form av en spoolie-borste: den är gjord av nylon och borststråna är spiralformade. Borsten är ganska stor så du behöver lite övning för att använda den på rätt sätt.
  • VÅR RECENSION – mascaran är värd att vara uppmärksam på och den kommer definitivt att tilltala många sminkfantaster. Dess nackdel är det höga priset och den lilla storleken. Mascarans speciella formula torkar snabbt och garanterar samtidigt en naturlig och uttrycksfull brynsminkning.