fuktgivande ansiktskräm

Maltese Honey Face Moisturiser levererar 24-timmars återfuktning. Denna extremt mångsidiga skönhetsprodukt vårdar inte bara huden på djupet utan bekämpar dessutom tecken på åldrande. Lär känna den bättre!

Börja din hudvårdsrutin med GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser

Upptäck honungens kraft i hudvård med GHASEL. Honungsdoften lugnar kropp och själ och ger den ultimata komforten. Denna kosmetika är tillägnad behoven för alla hudtyper och åldrar. Oavsett var du befinner dig eller din livsstil – Honey Face Moisturiser är den ultimata återfuktande krämen.

Kom ihåg! Återfuktning är ett grundläggande steg i hudvårdsrutinen, och detta gäller alla hudtyper!

Den extremt lätta och subtila formulan absorberas snabbt av huden och lämnar inte efter sig en fet hinna. Den täcker ansiktet med ett skydd mot fria radikaler, oxidativ stress och miljöfaktorer.

Produkten ger ett ungdomligt utseende och en felfri och frisk hy. De avgiftande egenskaperna och den milda konsistensen ger matt hud maximalt med näring och lindring, vilket minskar inflammation, blemmor och ålderstecken.

Maltese Honey Face Moisturiser kan allt om bra hudvård.

DU är prioriteten och förtjänar bara det bästa! Därför har GHASEL lanserat en spektakulär produkt som garanterar ordentlig återfuktning av huden. Ett helt team av dedikerade experter har kombinerat särskilda ingrediensblandningar för att ge de bästa fördelarna.

Vad hittar du i denna unika ansiktskräm?

Huvudingrediensen är den sötaste maltesiska honungen. Dess fuktgivande och näringsgivande egenskaper gör ansiktet mjukt och skönt att vidröra. Den förbättrar hudens smidighet och fasthet, och honungens antibakteriella egenskaper fungerar bra för torr, problematisk och allergibenägen hud.

Den naturliga maltesiska honungen kombineras med ett effektivt mjukgörande medel – sheasmör. Smöret förhindrar att huden torkar ut och ger en lindrande effekt i 24 timmar. Det stimulerar produktionen av kollagen och elastin, som ansvarar för hudens fasta och ungdomliga utseende. Det minskar irritationer, bromsar hudens åldrandeprocess och jämnar ut rynkor.

Vitamin E och B6 är kraftfulla antioxidanter som bekämpar hudbrister och rynkor. De förhindrar att hudfetter bryts ner, stärker blodkärlen och har antiinflammatoriska egenskaper. Vitaminerna neutraliserar fria radikaler, som är hudens värsta fiende.

Koffein stimulerar huden, stärker blodkärlen och ökar vitaliteten. Det är en kraftfull energiboost för trött och matt hud. Koffeinet eliminerar tecken på trötthet och får ansiktet att se fräscht och strålande ut hela dagen.

Sammansättningen kompletteras med extrakt av grönt te och salvia. Dessa ingredienser tonar och rengör huden, reglerar talgproduktionen och minskar inflammationer. De ansvarar för hudens ungdomliga utseende och ökar dess elasticitet. Extrakten minskar linjer och rynkor, samt förebygger brister. Dessa speciella växtextrakt har en god effekt på hyn.

Satsa på GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser och upplev en kraftfull energidos! Lära dig mer: www.ghasel.mt