Laminering av ögonbrynen är en trend som blir allt populärare för var dag som går. Man kan själv utföra brynlaminering hemma, vilket sparar tid och pengar som man annars skulle behöva spendera på ett besök på en skönhetssalong. Allt du behöver för att utföra brynlaminering själv är ett bra ögonbrynslamineringsset för hemmabruk. Upptäck hur enkelt det är! Vilka produkter för ögonbrynslaminering är värda att prova? Kolla in rangordningen av de mest populära brynlamineringsseten och ta reda på vilket du ska välja!

Ögonbrynslaminering – vad är det?

Det här är en skönhetsbehandling som blir alltmer populär bland kvinnor runt om i världen. Det innebär att man stylar brynhåren med speciella lösningar för att ge dem rätt form och utseende. Resultaten håller i upp till 6 veckor! Brynlaminering ser till att du kan framhäva ögonbrynens sanna skönhet och se till att dina bryn ser vackra ut när som helst på dygnet!

DIY-brynlaminering – kan du laminera dina bryn själv?

Nuförtiden kan det vara enkelt och smidigt att själv laminera ögonbrynen. Det är bara att skaffa ett bra brynlamineringsset för för hemmabruk, som innehåller utförliga bruksanvisningar och alla nödvändiga lösningar och verktyg för att du effektivt ska kunna utföra behandlingen själv. Fram tills nyligen genomfördes brynlaminering bara av professionella skönhetsspecialister, men numera kan du enkelt göra det själv. Hur väljer man det bästa setet för att själv göra en ögonbrynslaminering hemma? Välj ett kit från ett välkänt märke, försäkra dig om att förpackningen innehåller allt du behöver för att laminera ögonbrynen hemma och läs recensioner från andra användare – på så vis kommer din gör-det-själv-brynlaminering hemma inte att ställa till med några problem.

Det bästa lamineringskitet för bryn – rangordning. Kolla in de rekommenderade produkterna för brynlaminering i hemmet

1. Nanobrow Lamination Kit

Det här användarvänliga lamineringssetet för ögonbryn för hemmabruk gör att du enkelt och precist kan utföra lamineringen själv. Det innehåller allt som du behöver för att genomföra denna brynstylingbehandling hemma. Flaskorna är numrerade och märkta, så användningen av kitet bör inte ställa till med några problem. Nanobrows DIY-set för brynlaminering säkerställer stora besparingar i jämförelse med brynlaminering som utförs av proffs. Med det professionella lamineringssetet från Nanobrow kan du lätt styla dina ögonbryn precis som du vill och det garanterar perfekta bryn i 6 veckor efter den första användningen. De effektiva formulorna räcker för upp till 10 individuella lamineringsbehandlingar! Detta lamineringskit passar bra både för skönhetssalonger och för hemmabruk. Det högt betygsatta brynlyftskitet väljs flitigt av konsumenter och professionella kosmetologer över hela världen.

Fördelar

 • Innehåller allt du behöver för att göra en lamineringsbehandling av brynen
 • Det är ett högkvalitativt brynlyftskit som både konsumenter och proffs rekommenderar
 • Ger effekten av borstade ögonbryn utan att behöva korrigera dem i 6 veckor, direkt från första användningstillfället
 • Detta effektiva lamineringskit räcker för 10 behandlingar
 • Kräver inte att man använder plastfolie

Nackdelar

 • Förutsätter att du läser bruksanvisningen noggrant
 • Luktar lite märkligt

2. RefectoCil Brow Lamination

Detta professionella set för brynlaminering hemma ger ett resultat som håller i ungefär 1,5 månader. Det rekommenderade brynlyfts- och lamineringssetetet används främst på skönhetssalonger, men det fungerar även bra för hemmabruk. Setet innehåller alla nödvändiga tillbehör som låter dig utföra ögonbrynslaminering hemma. Detta kompletta brynlamineringskit är tyvärr dyrt, vilket användare ofta klagar på. Man kan dock inte förneka dess prestanda, eftersom det passar bra för att styla alla bryntyper.

Fördelar

 • Innehåller alla nödvändiga tillbehör för att genomföra en ögonbrynslaminering
 • Effekterna håller i ungefär 1,5 månader
 • Det är en produkt av hög kvalitet som funkar bra
 • Förbättrar brynens utseende

Nackdelar

 • Det höga priset avskräcker från att köpa det
 • Den specifika effekten av fluffiga bryn
 • Har en irriterande lukt

3. Fleeky BrowLift

Ett innovativt brynlyftskit som finns i mini- och maxiversioner. Det här är en stor fördel med detta kit eftersom du kan prova om det passar dig. Dessvärre levereras formulorna i påsar, vilket är en stor nackdel. En påse räcker till två appliceringar och du måste använda dem inom 24 timmar. Du kan dock göra brynlaminering hemma tillsammans med en vän, eller hur? Det populära brynlamineringssetet är inte billigt, men det är ändå värt att testa. Det här är ett bra startkit för ögonbrynslaminering som får bra recensioner. Det levererar de önskade resultaten i ungefär 4-5 veckor.

Fördelar

 • Varar i upp till 5 veckor
 • Ger effekten av lyfta, fjädrade ögonbryn utan några luckor
 • Levereras med numrerade formulor

Nackdelar

 • Om du inte använder produkten med en gång måste du slänga den
 • Priset med tanke på kvaliteten
 • Opraktisk paketering i form av påsar

4. Iconsign Brow Lamination

Ett populärt brynlyfts- och lamineringskit som ger de önskade resultaten. Det räcker till ungefär 10 behandlingar, vilket innebär att man kan spara pengar, men allt beror på hur tjocka och mottagliga dina bryn är. Effekten håller dock inte lika länge som hos andra lamineringsset, då det rör sig om ungefär 4 veckor, men priset är dock inte orimligt högt. Detta DIY-brynlamineringskit innehåller lösningar och tillbehör som gör att du enkelt kan utföra denna brynstylingbehandling hemma. Ögonbrynslaminering med detta set förutsätter att du använder plastfolie som inte ingår i förpackningen.

Fördelar

 • Bra pris i förhållande till kvalitet och prestanda
 • Enkel bruksanvisning
 • Praktisk förpackning

Nackdelar

 • Effekterna varar i cirka 4 veckor
 • Plastfolie ingår inte i paketet, trots att det behövs
 • Detta brynlyftskit är inte effektivt

5. Elevate The Beauty Eyebrow and Lash Lamination Kit

Ett praktiskt kit för att laminera ögonbrynen hemma, som ger effekten av snyggt formade, ifyllda ögonbryn. Det är populärt och rekommenderas av kvinnliga konsumenter. Dessvärre är priset en nackdel, eftersom detta brynlyftskit inte är bland de billigaste, särskilt med tanke på dess resultat. Gillar du inte effekten av buskiga ögonbryn kommer du definitivt inte att gilla resultatet. Det här lamineringssetet räcker till cirka 8 lamineringar, och effekterna varar upp till 5 veckor. Det finns mer kostnadseffektiva set på skönhetsmarknaden till det här priset, så det är upp till dig om du vill testa det här.

Fördelar

 • Ett lättanvänt lamineringskit för ögonbryn
 • Rekommenderas av kvinnliga konsumenter
 • Ger effekten av fluffiga, buskiga ögonbryn

Nackdelar

 • Priset i förhållande till kvalitet och prestanda
 • Effekten varar i högst 5 veckor
 • Kräver plastfolie, som inte ingår i paketet

Ögonbrynslaminering – hur länge håller det?

Beroende på vilket set som används kan effekten av brynlaminering hålla från 4 till 6 veckor. Effekten beror också på dina ögonbryns tjocklek och mottaglighet. Tänk på att inte blöta ögonbrynen under de första 24 timmarna efter behandlingen och att inte gnugga dem för mycket när du tar bort ditt smink. Det är också bäst att avstå från att bada i poolen eller bastun – på så vis kan effekten hålla längre.

Brynlaminering – före och efter

Både brynlaminering på salong och eget brynlyft kan forma brynen ordentligt under lång tid. Skillnaderna före och efter brynlaminering är påtagliga. Före lamineringen ser ögonbrynen inte lika definierade ut och deras naturliga form är inte särskilt framträdande. Före behandlingen kan ögonbrynen dessutom vara lite asymmetriska, vilket förstör helhetsbilden. Efter behandlingen med brynlaminering ser brynen väldefinierade ut, har en tydlig form och är dessutom formade exakt så som du vill, eftersom du kan styla dem som du vill. Ögonbrynslaminering ger brynen den eftertraktade glansen i cirka 1,5 månader. Gör-det-själv-brynlaminering garanterar en professionellt och snyggt utseende på brynen utan någon större ansträngning!

Lamineringskit för ögonbrynen – recension

Är du fortfarande osäker på vilket lamineringsset för ögonbryn som är det rätta för dig? I vår rangordning hittar du enbart de mest rekommenderade lamineringsseten som väljs flitigt av konsumenter över hela världen. Vi har tagit hänsyn till recensioner, produkternas prestanda, formulornas kvalitet, användarvänlighet och naturligtvis priserna. Ögonbrynslyft behöver inte alls vara svårt, inte ens om du aldrig har provat det tidigare. Rätt utrustning för gör-det-själv-brynlaminering hemma är nyckeln till framgång!