Med ögonbrynspennor kan du snabbt fixa och styla dina ögonbryn. Det kommer dock inte att vara möjligt om inte produkten du använder är hållbar och har hög precision. Hur väljer man den bästa när skönhetsmarknaden har så himla många alternativ? För att göra det enkelt för dig har vi sammanställt en topplista över de 5 bästa ögonbrynspennorna med hög popularitet.

Ögonbrynen bör alltid accentueras, men tänk på att det ska se naturligt ut. Överdrivna ögonbryn kan se ganska lustiga och konstiga ut. Kolla in vår ranking och styla dina bryn som en professionell makeupartist!

TOPP 5 ÖGONBRYNSPENNOR SOM ÄR VÄRDA DIN UPPMÄRKSAMHET

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

ögonbrynspenna nanobrow
kan köpas snabbt på www.nanobrow.se

Om du värdesätter en ultra-tunn spets med hög precision får du inte missa denna. Nanobrow Eyebrow Pencil är en succé i skönhetsindustrin. Denna professionella sminkpenna för ögonbrynen är extremt långvarig, robust och lättanvänd. Den raffinerade spetsen är alltid av rätt hårdhet eftersom den inte behöver vässas. Den accentuerar alla typer av ögonbryn så att de alltid ser vackra och naturliga ut. Drömmer du om perfekt formade ögonbryn utan en överdriven effekt? Då hittar du inget bättre! Den perfekta hårdheten på spetsen fungerar för fjädermetoden, sminkning av nedre och övre kanter, eller hela ögonbrynet. Välj en nyans som du gillar bland de fyra tillgängliga. Den silkeslena formulan glider över huden mjukt, ritar ut extra hårstrån och fyller i alla oönskade fläckar utan att kleta eller flagna under dagen. Produkten garanterar fantastisk makeup och förtrollande resultat! Ögonbryn som är perfekta in i minsta detalj? Inga problem! Nanobrow Eyebrow Pencil är en hyllad produkt som uppskattas av professionella makeupartister. Väl uttänkta färger, precisionsspets, komfortabel användning och, så klart, spektakulära resultat – allt detta kan uppnås med denna penna.

2. Benefit Cosmetics Precisely, My Brow

Denna fantastiska automatiska ögonbrynspenna låter dig uppnå drömlika effekter. Den har in inbyggd precisions-spoolie som separerar håren utan svårigheter och håller dem på plats hela dagen. Det räcker med några små rörelser för att kamouflera glesa fläckar och skapa tredimensionella resultat. Den utdragbara applikatorn ritar supertunna linjer som liknar riktiga hårstrån. Du kan välja mellan åtta intensiva färger! Det finns också en borste som är till för att blanda och låter dig uppnå så naturlig effekt som möjligt. Ögonbrynsmakeup behöver inte vara svårt! Kom ihåg att den bästa ögonbrynsformen är den som är subtil. Rita extrahår på områden som behöver det och definiera sen bågarna genom att konturera dem längs deras naturliga form. Maximalt tjocka ögonbryn på ett ögonblick!

3. Huda Beauty #Bomb Brows Microshade Pencil

Denna tunna ögonbrynspenna har fångat många konsumenters hjärtan. Precisionsspetsen på 0,9mm kan dras ut från sitt fordral och håller sig alltid vass. Den sminkar ögonbrynen perfekt, accentuerar och fyller i dem med en av de vackra nyanserna för att ge en korrekt form hela dagen lång. Delikat kalkerade linjer som liknar naturliga ögonbryn. Den robusta spiralborsten låter dig dosera precis rätt mängd pigment, vilket ger ett fantastiskt utseende för alla tillfällen. Vattenfasta #Bomb Brows penna kan köpas i åtta färger. Produkter erbjuder både styling och vård i ett. Den rika formulan består av E-vitamin, ricinolja och en blandning av kokosolja. Produkten levererar effekten av permanent makeup!

4. Charlotte Tilbury Brow Cheat

Tjocka ögonbryn direkt hämtade från ett skönhetsmagasin? Enklast i världen! Denna penna gör det enkelt att lägga perfekt sminkade ögonbryn som håller sig på plats! Den är tillgänglig i åtta nyanser som lämpar sig till alla ögonbrynstyper. Brow Cheat kammar utmärkt och accentuerar även väldigt spretiga ögonbryn. Resultatet håller hela dagen utan att du behöver justera eller sminka igen. Denna magiska produkt fyller i luckor och fläckar, boostar din naturliga glöd och definierar ögonbrynen nästan utan ansträngning! Lyft din skönhet på ett ögonblick med Brow Cheat!

5. Dior Backstage Diorshow Brow Styler

Ögonbrynspennan av detta ikoniska varumärke accentuerar ögonbrynen med maximal precision. Den utdragbara, tunna pennan fyller i ögonbrynen där det behövs och skapar tredimensionella effekter. Den har tillverkats för alla typer av sminkningar – från naturliga till kraftiga och uttrycksfulla. Den kommer i väldigt subtila nyanser så det blir enkelt att matcha dina ansiktesdrag och få till en stilig, professionell makeup varje gång du använder produkten. Borsta bara dina ögonbryn uppåt för att lyfta fram ögonen och fyll sen i dem med försiktiga strykningar. Blanda pennan lite med en raffinerad spoolie. Färdigt! Diors penna är inte billig, men värd att investera i.